Pyetje:A lejohet me mbajtë macë në shtëpi?

Homepyetje

Pyetje:A lejohet me mbajtë macë në shtëpi?

Pyetje:A lejohet me mbajtë macë në shtëpi? Hoxhë Jusuf Hajrullahu.

Pyetje:A është haram me marr shpi me kredit, spo kom mundësi me pagu qira?
Ky eshte ajeti i Kuranit te cilin kur e degjoi Iblis i Mallkuar (shejtani) qau..!?
Pyetje:cilat janë sunetet para dhe pas namazit te Xhumase?!

Pyetje:A lejohet me mbajtë macë në shtëpi?

Hoxhë Jusuf Hajrullahu.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0