Pyetje:A lejohet gruaja të shkon në punë?

Homepyetje

Pyetje:A lejohet gruaja të shkon në punë?

A lejohet gruaja të shkon në punë? Hoxhë Abil Veseli.

Pyetje:SI ISHTE MUHAMMEDI ﷺ SI BASHKËSHORT?
A lejohet të bashkëjetoj me vajzën që kam bërë kurorë me të, por nuk e kam marrë në shtëpi?
Pyetje:Si duhet të veprojë ai që është në shkollë dhe se fal xhuman?

A lejohet gruaja të shkon në punë?

Hoxhë Abil Veseli.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0