Pyetje:A lejohet fotografia në Islam?

Homepyetje

Pyetje:A lejohet fotografia në Islam?

Pyetje:A lejohet fotografia në Islam?

Pyetje:A konsiderohet shpërfillje e obligimit të xhematit në xhami, nëse namazi falet me xhemat në shtëpi?
A është larja apo dhënia mes’h qafës prej obligimeve të abdesit?
Pyetje:A lejohet ta shkruajmë emrin e Allahut në ëmbëlsira dhe çokollatë?

Pyetje:A lejohet fotografia në Islam?

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0