Pyetje:A lejohet djegia e kufomës në islam?

HomeVideo

Pyetje:A lejohet djegia e kufomës në islam?

Pyetje:A lejohet djegia e kufomës në islam?

FAMILJA SHAQIRI NGA GOSTIVARI PA KULM MBI KOKË!
Mos u nxito ne kerkimin e duas dhe mos e braktis ate!
Rregullat e këndimit i ezanit dhe ikametit foshnjës të posalindur!

Pyetje:A lejohet djegia e kufomës në islam?

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0