Pyetje:A lejohet biseda mes meshkujve dhe femrave të panjohur?

Homepyetje

Pyetje:A lejohet biseda mes meshkujve dhe femrave të panjohur?

Pyetja: A lejohet biseda mes meshkujve dhe femrave të panjohur? *** Përgjigjja: Çdo shikim, bisedë apo vetmim mes personav

Pyetje:A lejohet ta thërras vjehrrën time nënë?
Pyetje:Çfarë janë hadithet kudsije dhe pse quhen të tilla?
Pyetje:Cila është mosha precize që e bën të obligueshëm namazin e agjërimin?

Pyetja:

A lejohet biseda mes meshkujve dhe femrave të panjohur?

***

PĂ«rgjigjja:

Çdo shikim, bisedë apo vetmim mes personave të cilët ju lejohet martesa, assesi nuk lejohet dhe konsiderohet haram. E njëjta vlen edhe për bisedat në rrjetet sociale. Pos në raste kur është ndonjë gjendje e jashtëzakonshme (p.sh., në spital apo diku tjetër).

Hoxhë Zejd Haziri

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0