Pyetje:A ka ndonjë lutje për të larguar mërzinë për një grua që i ka ndërruar jetë burri?

Homepyetje

Pyetje:A ka ndonjë lutje për të larguar mërzinë për një grua që i ka ndërruar jetë burri?

Në lidhje me temën e caktuar, hoxha i nderuar e ka dhënë një këndvështrim, përgjigje në bazë të njohurive të mbështetura në burimet autentike Kuran dhe Sunet….. Sigurisht që hoxha është autoritet i sqarimit të fesë dhe interpretues i respektuar në këtë aspekt. Për të qenë të informuar më shumë, mund të shihni pamjet:

Pyetje:Si mund ta dijë ai që është i goditur nga sprovat nëse është dënim apo ngritje gradash te Allahu?
Ky eshte ajeti i Kuranit te cilin kur e degjoi Iblis i Mallkuar (shejtani) qau..!?
A lejohet përdorimi i parfumeve që përmbajnë alkool?

Në lidhje me temën e caktuar, hoxha i nderuar e ka dhënë një këndvështrim, përgjigje në bazë të njohurive të mbështetura në burimet autentike Kuran dhe Sunet…..

Sigurisht që hoxha është autoritet i sqarimit të fesë dhe interpretues i respektuar në këtë aspekt.

Për të qenë të informuar më shumë, mund të shihni pamjet:

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0