Pyetje:A i lejohet muslimanes të rri pa mbulesë para dajës së nënës?

Homepyetje

Pyetje:A i lejohet muslimanes të rri pa mbulesë para dajës së nënës?

Pyetja: A i lejohet muslimanes të rri pa mbulesë para dajës së nënës? *** Përgjigjja: Daja dhe poashtu xhaxhai i nënës ose i babait llogaritet mahrem, rrjedhimisht i lejohet mbesës të dalë para tyre pa shami. Hoxhë Jusuf Kastrati

Pyetje:A është haram në çajtore të xhamisë me luajt letra dhe gurzi?
Pyetja: A lejohet ti bëhet rukje qafirit (jobesimtarit), si dhe a bie kjo në kundërshtim me fjalën e Allahut,- xhele veala!,- ku thotë: “Dhe kemi zbritur prej Kuranit çfarë është shërim dhe mëshirë për besimtarët.”?!
A ke dhënë sadaka për prindërit e tu të cilët kanë ndërruar jetë?

Pyetja:

A i lejohet muslimanes të rri pa mbulesë para dajës së nënës?

***

Përgjigjja:

Daja dhe poashtu xhaxhai i nënës ose i babait llogaritet mahrem, rrjedhimisht i lejohet mbesës të dalë para tyre pa shami.

Hoxhë Jusuf Kastrati

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0