Pyetje:A është mëkat nëse e vonojmë faljen e Namazit?

HomeVideo

Pyetje:A është mëkat nëse e vonojmë faljen e Namazit?

Pyetje:A është mëkat nëse e vonojmë faljen e Namazit?

Allahu mallkon ata qe bejn keto 4 vepra!!!
Lutja e cila largon çdo hall, brengë dhe vështirësi! Lutja e Profetit Junus Alejhiselam
Pyetje:A lejohet ti bashkoj namazet pa arsye?

Pyetje:A është mëkat nëse e vonojmë faljen e Namazit?

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0