Pyetje:A është më mirë të themi më shumë se 3 herë në ruku dhe sexhde?

Homepyetje

Pyetje:A është më mirë të themi më shumë se 3 herë në ruku dhe sexhde?

Pyetja: A është më mirë të themi më shumë se 3 herë në ruku dhe sexhde? Përgjigjja: Zgjatja e rukusë dhe e sexhdes pa dyshim

Jam një nuse, vjehrra më thotë sesa herë të duhet të shkosh për të bërë dush duhet të na tregosh!
Pyetje:Cfarë duhet të thuash kur futesh në shtëpi?
A është e obligueshme larja pas marrëdhënieve intime…?! Ja çfarë tha Ajshja (r.a)

Pyetja:

A është më mirë të themi më shumë se 3 herë në ruku dhe sexhde?

Përgjigjja:

Zgjatja e rukusë dhe e sexhdes pa dyshim që ja shton hijeshin namazin, sepse kështu ne e madhërojmë Allahun më shumë. I Dërguari i Allahut, ﷺ, lexonte gjatë Kuran në namaz, e madhëronte Allahun shumë e gjatë në ruku e në sexhde. Për të mësuar sa më shumë dua/lutje të këtij lloji dhe të tjerave, ua rekomandoj për lexim librin “Forma e namazit” [1] dhe “Mburoja e Muslimanit”. [2]

Hoxhë Zejd Haziri

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0