Pyetje:A është e lejuar të flitet në xhami për çështjet e kësaj dynjaje?

Homepyetje

Pyetje:A është e lejuar të flitet në xhami për çështjet e kësaj dynjaje?

Pyetja: A është e lejuar të flitet në xhami për çështjet e kësaj dynjaje? *** Përgjigjja: Nuk ka ndonjë ndalesë të flitet në xhami

Pyetje:A i lejohet muslimanit ta lexoj Dhjaten e re?
SI TA PËRMBASH VETEN QË MOS TA RRAHËSH FËMIJËN TËND!!
A shërben dënimi i varrit për pastrim nga gjynahet për besimtarin?

Pyetja:

A është e lejuar të flitet në xhami për çështjet e kësaj dynjaje?

***

Përgjigjja:

Nuk ka ndonjë ndalesë të flitet në xhami për çështjet e kësaj dynjaje, por nuk do të thotë të bëhet kjo çdo herë dhe gjithnjë. Allahu i Madhëruar thotë: “…xhamitë janë veçant për ta adhuruar Allahun..” (Xhin: 18)

Hoxhë Zejd Haziri

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0