Pyetje:A është e lejuar gjumi në bark?

HomeVideo

Pyetje:A është e lejuar gjumi në bark?

Pyetje:A është e lejuar gjumi në bark?

O ti i sprovuar – DURO! Degjoje kete ligjerate dhe meso rreth shperblimeve qe te presin
Pyetje:A lejohet ti bashkoj namazet pa arsye?
Pyetje:A lejohet dërgimi i luleve në varreza?

Pyetje:A është e lejuar gjumi në bark?

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1