Pyetje:A e ke dëgjuar këtë tregim?

HomeVideo

Pyetje:A e ke dëgjuar këtë tregim?

Pyetje:A e ke dëgjuar këtë tregim? Hoxhë Bekir Halimi

Allahu mallkon ata qe bejn keto 4 vepra!!!
Hoxh pse se burri bën t’i marrë 4 gra, e gruaja jo 4 burra? Përgjigja është fantastike! (VIDEO).
Ibën Tejmiju dhe metoda e dijes dhe drejtësisë!

Pyetje:A e ke dëgjuar këtë tregim?

Hoxhë Bekir Halimi

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0