Pyetje:A dihet numri i atyre të cilët hyjnë në Xhenet pa dhënë llogari?

Homepyetje

Pyetje:A dihet numri i atyre të cilët hyjnë në Xhenet pa dhënë llogari?

Pyetje: “A dihet numri i atyre të cilët hyjnë në Xhenet pa dhënë llogari?”Përgjigje: “Jo, askush nuk e di numrin e tyre.Profeti salAllahu a

Pyetje:A lejohet ta thërras vjehrrën time nënë?
Cili është kufiri mes miqësisë, të qenit koleg dhe dashurisë, në shkollë dhe në punë?
Pyetje:Si rregullohet raporti pas hidhërimit me dikë edhe pse sipas meje ai është shkaktari i prishjes?

Pyetje:

“A dihet numri i atyre të cilët hyjnë në Xhenet pa dhënë llogari?”Përgjigje: “Jo, askush nuk e di numrin e tyre.Profeti salAllahu alejhi ue selem ka thënë se, disa grupe njerëzish do të hyjnë në Xhenet pa dhënë llogari dhe pa u ndëshkuar, dhe se me çdo person 70,000 njerëz hyjnë në Xhenet.Megjithatë, nuk ka ndonjë numër të kufizuar në lidhje me këtë gjë.Vetëm Allahu Xhela ue ‘Ala e di numrin e tyre.”Autor:

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz Burimi:Feuaid minet-Tefsir, faqe 148

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0