Pyetje Po shoh ëndrra të këqija qfar duhet beje?

Homepyetje

Pyetje Po shoh ëndrra të këqija qfar duhet beje?

Po shoh ëndrra të këqija (pyetje) – Hoxhë Muharem Ismaili.

Pyetje:A lejohet me mbajtë macë në shtëpi?
Çka thoshte Muhammedi ﷺ për gjumin para jacisë dhe bisedat pas jacisë!
Pyetje:A lejohet nxitimi për ta arritur rekatin në namaz me xhemat ?

Po shoh ëndrra të këqija (pyetje) – Hoxhë Muharem Ismaili.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0