Pyetja qesharake nga fëmija që bëri të qesh hoxhën Enis Ramën live në emision?!

HomeArtikuj

Pyetja qesharake nga fëmija që bëri të qesh hoxhën Enis Ramën live në emision?!

Në lidhje me temën e caktuar, hoxha i nderuar e ka dhënë një këndvështrim, përgjigje në bazë të njohurive të mbështetura në burimet autentike Kuran dh

GRUAJA QË E DINTE KUR’ANIN PËRMENDËSH!!
Porosia e Umameh bintu Haritheh per vajzen e saj naten e marteses!
Elhamdulilah! Lajm i mirë në lidhje me Xhamisë së Çarshisë në Prishtinë

Në lidhje me temën e caktuar, hoxha i nderuar e ka dhënë një këndvështrim, përgjigje në bazë të njohurive të mbështetura në burimet autentike Kuran dhe Sunet.

Sigurisht që hoxha është autoritet i sqarimit të fesë dhe interpretues i respektuar në këtë aspekt.

Për të qenë të informuar më shumë, mund të shihni pamjet:

Të flasim pa njohuri në fe është nga gjunahet e mëdha, prandaj respektojmë dhe çmojmë hoxhollarët tanë teksa na japin argumente nga drita e diturisë së vërtetë.
LajmiPress.info

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0