Pyetja: Deri ne cilen moshe i lejohet femijes te falet pa abdes?

HomeUncategorized

Pyetja: Deri ne cilen moshe i lejohet femijes te falet pa abdes?

Pyetja: Deri ne cilen moshe i lejohet femijes te falet pa abdes? Përgjigjja: Prej 7 vjet e tutje fëmijën duhet ta mesoni që të falet me abdes. Por është mirë edhe më herët, gjithmonë, që ta mesoni që të falet me abdes, në këtë mënyrë mësohet dhe ushtrohet për tu falur me abdes.

FĂ‹MIJĂ‹T DALLOHEN ME SHTATĂ‹ CILĂ‹SI!
Urtësia Shkencore e thënies “Elhamdulilah” pas teshtitjes e cila Është traditë Profetike!
Mbill miresi dhe miresite do te ndjekin ne kete bote dhe boten tjeter.

Pyetja: Deri ne cilen moshe i lejohet femijes te falet pa abdes?

Përgjigjja: Prej 7 vjet e tutje fëmijën duhet ta mesoni që të falet me abdes.

Por është mirë edhe më herët, gjithmonë, që ta mesoni që të falet me abdes, në këtë mënyrë mësohet dhe ushtrohet për tu falur me abdes.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0