Pyejte:deri ne cilen moshe i lejohet femijes te falet pa abdes?

Homepyetje

Pyejte:deri ne cilen moshe i lejohet femijes te falet pa abdes?

Autor. Pyetja: Deri ne cilen moshe i lejohet femijes te falet pa abdes? Përgjigjja: Prej 7 vjet e tutje fëmijën duhet ta mesoni që të falet me abdes. Por është mirë edhe më herët, gjithmonë, që ta mesoni që të falet me abdes, në këtë mënyrë mësohet dhe ushtrohet për tu falur me abdes.

A e dini pse nuk ben të fryesh në enë, SubhanAllah këtë e tha Muhammedi a.s para 1400 viteve.
A e prish namazin nese kalon dikush para teje, cfare duhet te bej?
Pyetje:Kam një Mus’haf (Kuran) me fletë të grisura, si të veproj me të?

Autor.

Pyetja: Deri ne cilen moshe i lejohet femijes te falet pa abdes?

Përgjigjja: Prej 7 vjet e tutje fëmijën duhet ta mesoni që të falet me abdes.

Por është mirë edhe më herët, gjithmonë, që ta mesoni që të falet me abdes, në këtë mënyrë mësohet dhe ushtrohet për tu falur me abdes.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0