Pyejte:deri ne cilen moshe i lejohet femijes te falet pa abdes?

Homepyetje

Pyejte:deri ne cilen moshe i lejohet femijes te falet pa abdes?

Autor. Pyetja: Deri ne cilen moshe i lejohet femijes te falet pa abdes? Përgjigjja: Prej 7 vjet e tutje fëmijën duhet ta mesoni që të falet me abdes. Por është mirë edhe më herët, gjithmonë, që ta mesoni që të falet me abdes, në këtë mënyrë mësohet dhe ushtrohet për tu falur me abdes.

Nëse dikush i cili nuk mund ta mbaj urinën ulet në tepiha, a ju lejohet falja e namazit të tjerëve mbi to?
Pyetje:A ju lejohet familjarëve të mbajnë sekrete nga njëri-tjetri?
Pyetje:A dëshiron të arrish të mira sa kodrat?

Autor.

Pyetja: Deri ne cilen moshe i lejohet femijes te falet pa abdes?

Përgjigjja: Prej 7 vjet e tutje fëmijën duhet ta mesoni që të falet me abdes.

Por është mirë edhe më herët, gjithmonë, që ta mesoni që të falet me abdes, në këtë mënyrë mësohet dhe ushtrohet për tu falur me abdes.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1