Profeti – alejhi selam – na ka urdhëruar të bëjmë shtatë gjëra dhe na ka ndaluar shtatë të tjera!

HomeArtikuj

Profeti – alejhi selam – na ka urdhëruar të bëjmë shtatë gjëra dhe na ka ndaluar shtatë të tjera!

Autor. Profeti – alejhi selam – na ka urdhëruar të bëjmë shtatë gjëra dhe na ka ndaluar shtatë të tjera.Berau –Allahu qoftë i kënaqur me të

Shikimi i pornografis shkakton helm ne trup shkenca verteton ajetin e Kuranit!
Tre ajete të Kuranit burrat i mësojnë përmendsh:
Siberi: Zbulohet luani i Epokës së Akullit, i vjetër 28 mijë vjeç!

Autor.

Profeti – alejhi selam – na ka urdhëruar të bëjmë shtatë gjëra dhe na ka ndaluar shtatë të tjera.Berau –Allahu qoftë i kënaqur me të- tregon: “Profeti – alejhi selam – na ka urdhëruar të bëjmë shtatë gjëra dhe na ka ndaluar shtatë të tjera. Na ka urdhëruar:Të ndjekim funeralin e xhenazes.Të vizitojmë të sëmurin.Të pranojmë dhe ti përgjigjemi ftesësTë ndihmojmë të shtypurin që i shkelen të drejtatTë përmbushim betimin.Të kthejmë përshëndetjen.

Ti përgjigjemi atij që teshtin (në qoftëse ky thotë:El-hamdu lil-lah – Të gjitha lavdërimet dhe falënderimet janë për Allahun, atëherë atij i thuhet,jerhamuk-Allah – Allahu të mëshiroftë); dhe na ka ndaluar të përdorim enët e argjendit, të vëmë unazë floriri, të veshim rroba mëndafshi, dibaxh, kassij dhe istebrak (rroba nga lloje të ndryshme mëndafshi)”.Buhariu

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0