Profeti alejhi selam ka thene: kësaj gru’aje i thuhet Diten e Kiametit: “Hyr ne Xhenet nga cila dere qe deshiron!

HomeArtikuj

Profeti alejhi selam ka thene: kësaj gru’aje i thuhet Diten e Kiametit: “Hyr ne Xhenet nga cila dere qe deshiron!

Profeti alejhi selam ka thene: kësaj gru’aje i thuhet Diten e Kiametit: “Hyr ne Xhenet nga cila dere qe deshiron!Profeti alejhi selam

Zjarrfikësit heronj, megjithëse me kushte të rënda të punës në nivel detyre!
Bëjini shtëpitë tuaja vende adhurimi
Muhammedi ﷺ tha: fundi i umetit tim do te jetë prej luftërave dhe epidemive që janë nga xhindët…

Profeti alejhi selam ka thene:

kësaj gru’aje i thuhet Diten e Kiametit: “Hyr ne Xhenet nga cila dere qe deshiron!Profeti alejhi selam ka thene: “Nje grua qe fal pese vaktet, agjeron Ramazanin, ruan nderin e saj dhe i bindet te shoqit, do t’i thuhet Diten e Kiametit: “Hyr ne Xhenet nga cila dere qe deshiron!”

Cila prej jush eshte e gatshme qe si tregues te depotsh- merise te kete bindjen dhe respektin ndaj te shoqit? Cila eshte gati te fitoje Xhenetin duke fituar kenaqesine e te shoqit?Profeti alejhi selam ka thene: “Cdo grua qe nderron jete, teksa i shoqi eshte i kenaqur me te, ka fituar Xhenetin. ”

Lajmipress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0