Prekëse kjo ka ndodhur sot !

HomeUncategorized

Prekëse kjo ka ndodhur sot !

PrekĂ«se! Macja e Myftiut tĂ« Sanxhakut Muamer Zukorlic qĂ« ndĂ«rroi jetĂ«, pĂ«r dy ditĂ« me radhĂ« nuk largohet nga varrit i tij. Zoti e pastĂ« mĂ«shiruar… LajmiPress

Mbi 105 mijë kosovarë aplikuan për viza pune në Gjermani veç për dy muaj!
Lutja Kur Nisesh Për Udhëtim…!
Teper e lehtë / Ilaci i Gjyshes 77-Vjecare. Ulë Sheqerin Dhe Shtypjen E Gja;kut. Pergaditet Ne Kushte Shtepiake..!

Prekëse!

Macja e Myftiut të Sanxhakut Muamer Zukorlic që ndërroi jetë, për dy ditë me radhë nuk largohet nga varrit i tij.

Zoti e pastĂ« mĂ«shiruar…


LajmiPress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0