Plus 10 shtëpi për familjet në nevojë në Podujevë.

HomeArtikuj

Plus 10 shtëpi për familjet në nevojë në Podujevë.

Autor. Kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, sot nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me humanistin Halil Kastrati për ndërtimin

Ky fakt lishte prezentuar 14 shekuj më parë në Kur’an shkencëtarët zbuIojnë nga vjen Ari!!
Madhështore, Nëse studion Biblën do të gjesh brenda saj Islamin! Ja faktet..!
Kur ndjen dhimbje në trup si duhet te veprosh?

Autor.

Kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, sot nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me humanistin Halil Kastrati për ndërtimin e 10 shtëpive të reja për familjet në nevojë.

Komuna e Podujevës do të participojë me nga 5000 euro për secilën shtëpi, ndërsa pjesën tjetër do ta mbulojë shoqata “Jetimat e Ballkanit”.

Kryetari Bulliqi falënderoi hoxhën e nderuar për ndihmën e vazhdushme në komunën e Podujevës, gjithashtu falënderoi edhe gjithë donatorët të cilët po mundësojnë realizimin e këtij projekti.

“Bashkë do të vazhdojmë të punojmë dhe të realizojmë projekte që do të përmirësojnë jetën e qytetarëve tanë” tha kryetari Bulliqi.​

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0