Plaka e shkretetires! Historia qe perlot zemrat e muslimaneve!

HomeArtikuj

Plaka e shkretetires! Historia qe perlot zemrat e muslimaneve!

Profeti Muhamed u lind të hënën me 20 Prill 571 në Mekë të Arabisë. Familja Hashimite së cilës i përkiste, ishte një degë e fisit fisni

NJĂ‹ MESAZH PĂ‹R BURRAT E MARTUAR!
Namazi celesi i dyerve te Xhenetit dhe miresive te medha..!? Fale Namazin..!?
Lypësi i lumtur – Para disa qindra viteve në Medine jetonte një lypës…

Profeti Muhamed u lind të hënën me 20 Prill 571 në Mekë të Arabisë.

Familja Hashimite së cilës i përkiste, ishte një degë e fisit fisnik e të fuqishëm Kurejsh. Babai i tij Abdullahu ishte një tregtar dhe vdiq përpara se ai të lindte. Nëna Emine jetoi derisa ai u bë gjashtë vjeç. Muhamedi jetim u mor nën mbikëqyrje së pari nga gjyshi Abdumuttalib për dy vjet dhe më vonë nga xhaxhai Ebu Talibi sipas amanetit të gjyshit.
Plaka e shkretetires! Historia qe perlot zemrat e muslimaneve!


Lajmipress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0