PETULLA TE FSHIRA – Krepa Korçarë – Kuzhina Shqiptare | Arti Gatimit

HomeKuzhine

PETULLA TE FSHIRA – Krepa Korçarë – Kuzhina Shqiptare | Arti Gatimit

PETULLA TE FSHIRA – Krepa Korçarë – Kuzhina Shqiptare | Arti Gatimit PETULLA TE FSHIRA – Krepa Korçarë – Kuzhina Shqiptare | Arti Gatimit

PITE NE TIGAN.
Trilece me krem – KEK ME KAKAO dhe Malaga ëmbelsirë me banane dhe çokollatë.
Recetë e shijshme verore: Patellxhanë me djath dhe majdanoz.

PETULLA TE FSHIRA – Krepa Korçarë – Kuzhina Shqiptare | Arti Gatimit

PETULLA TE FSHIRA – Krepa Korçarë – Kuzhina Shqiptare | Arti Gatimit

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0