Optimizmi i vërtetë

HomeArtikuj

Optimizmi i vërtetë

Optimizëm nuk dmth se nuk sëmuresh asnjëherë, apo nuk je i mërzitur, apo nuk qan, apo nuk lodhesh! Optimizëm dmth se ti je i kënaqur me përcaktimin

DASHURIA E ALLAHUT NDAJ TË DËRGUARIT TË TIJ, ALEJHI SALATU UE SELAM!
Thuaje sa më shumë ketë fjalë sepse ajo është shërim për sëmundjet (e zemrës dhe shpirtit)!
KALIMI I NATË SË PARË TË MARTESËS!

Optimizëm nuk dmth se nuk sëmuresh asnjëherë, apo nuk je i mërzitur, apo nuk qan, apo nuk lodhesh!

Optimizëm dmth se ti je i kënaqur me përcaktimin e Allahut ndaja teje, ndërsa në brendin tënde ke shpresë që thërret për një të ardhme me të mirë, duke kujtuar çdo herë se bota vazhdon të ec pavarsisht ngjarjeve që ndodhin !

Koha të jetë treguesi më i mirë !

Unejs Murati-Daku

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0