Omer ibn Ebi Seleme –radijallahu anhu –përcillet të ketë thënë: “Njëherë sa isha i vogël, nën përkujdesjen e të Dërguarit të Allahut …

HomeArtikuj

Omer ibn Ebi Seleme –radijallahu anhu –përcillet të ketë thënë: “Njëherë sa isha i vogël, nën përkujdesjen e të Dërguarit të Allahut …

Lexojeni Omer ibn Ebi Seleme –radijallahu anhu –përcillet të ketë thënë: “Njëherë sa isha i vogël, nën përkujdesjen e të Dërguarit të

VD.EKJA E XHIBRILIT ┇ FUNDI I BOTËS
5 shenjat e pranimit te pendimit!
5 gjëra për të cilat lus Allahun të mos sprovoheni!

Lexojeni

Omer ibn Ebi Seleme –radijallahu anhu –përcillet të ketë thënë: “Njëherë sa isha i vogël, nën përkujdesjen e të Dërguarit të Allahut …

Omer ibn Ebi Seleme –radijallahu anhu –përcillet të ketë thënë: “Njëherë sa isha i vogël, nën përkujdesjen e të Dërguarit të Allahut …

Nga Omer ibn Ebi Seleme –radijallahu anhu –përcillet të ketë thënë: “Njëherë sa isha i vogël, nën përkujdesjen e të Dërguarit të Allahut -sal-lallahu alejhi ve sel-lem –, dora ime endej në enë (gjatë ngrënies), ndaj i Dërguari i Allahut –sal-lallahu alejhi ve sel-lem –më tha:

“O vogëlush, përmende Allahun (thuaj bismilah), ha me të djathtën dhe ha para vetes!” Pas kësaj, vazhdimisht kam vepruar kështu gjatë ngrënies.”Këtë hadith e shënojnë Buhariu dhe Muslimi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0