O ti i sprovuar – DURO! Degjoje kete ligjerate dhe meso rreth shperblimeve qe te presin

HomeVideo

O ti i sprovuar – DURO! Degjoje kete ligjerate dhe meso rreth shperblimeve qe te presin

O ti i sprovuar – DURO! Degjoje kete ligjerate dhe meso rreth shperblimeve qe te presin O ti i sprovuar – DURO! Degjoje kete ligjerate dhe meso rreth shperblimeve qe te presin Lajmipress.info

LUTJE – PER DITEN E XHUMA
Pyetje:A lejohet ndërhyrja e prindit në martesë tek fëmiu?
Pyetje:Vajza ime nuk është e martuar dhe nuk shpreh interes për martesë?

O ti i sprovuar – DURO! Degjoje kete ligjerate dhe meso rreth shperblimeve qe te presin


O ti i sprovuar – DURO! Degjoje kete ligjerate dhe meso rreth shperblimeve qe te presin
Lajmipress.info

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0