Nuk ndjej dashuri ndaj burrit?!

HomeVideo

Nuk ndjej dashuri ndaj burrit?!

Nuk ndjej dashuri ndaj burrit!!!!!! Pergjigjen: Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we

Ilahia e re “Nana n’shpi t’pleqve!” nga Adem Ramadani
Lutja e cila largon çdo hall, brengë dhe vështirësi! Lutja e Profetit Junus Alejhiselam
Numri i femrave do të jet më i madh se sa i meshkujve (Shenjë nga Kijameti).

Nuk ndjej dashuri ndaj burrit!!!!!!

Pergjigjen:
Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë..

Lajmipress

Nuk ndjej dashuri ndaj burrit!!!!!!

Pergjigjen:
Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë..

Lajmipress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1