Nuk është prej nesh ai që nuk respekton të moshuarit!

HomeArtikuj

Nuk është prej nesh ai që nuk respekton të moshuarit!

Lexojeni… Profeti salallahu alejhi ue selem thotë: “Nuk është prej nesh ai që nuk respekton të moshuarit, nuk mëshiron të vegjlit dhe nuk u jep rëndësinë e duhur dijetarëve” E ka përmendur Albani në Silsile Sahiha 5/230

Pranimi i veprave dhe ibadeteve nga ana e Allahut, bëhet i mundur vetëm me plotësimin e dy kushteve:
Pyetje:Cila është rëndësia e shpërndarjes të selam-it?
Behuni gati te zgjoheni me heret ja kur do të lëvizim akrepat e ores!

Lexojeni…

Profeti salallahu alejhi ue selem thotë:
“Nuk është prej nesh ai që nuk respekton të moshuarit, nuk mëshiron të vegjlit dhe nuk u jep rëndësinë e duhur dijetarëve”

E ka përmendur Albani në Silsile Sahiha 5/230

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0