Një zbulimi shkencor: Mjekra ju bën më të rinj dhe më të shëndetshëm!

HomeArtikuj

Një zbulimi shkencor: Mjekra ju bën më të rinj dhe më të shëndetshëm!

Përveç pamjes, mjekra, në masë të madhe, përmirëson edhe shëndetin tuaj. Sipas një studimi të ‘Southern Queensland University’ që është bot

Mos dëgjo zhurmën e ziliqarit i cili dëshiron tët largojë nga qëllimi yt!
Dëshiron të ndahet nga bashkëshorti sepse ai nuk mund të bëj fëmijë!
CiIi Është Mendimi Për Leximin E Sures ”Ja Sin” Tek Va’rri I Njeriut Të Vd’ekur? A Ka Kjo Sure VIerë Për Këtë?

Përveç pamjes, mjekra, në masë të madhe, përmirëson edhe shëndetin tuaj.

Sipas një studimi të ‘Southern Queensland University’ që është botuar kohë më parë në revistën ‘Radiation Protection Dosimetry’, mjekra bllokon 90 deri 95 për qind të rrezeve UV, dhe në këtë mënyrë ngadalëson procesin e plakjes, si dhe zvogëlon rrezikun e kancerit të lëkurës.

A keni astmë? Poleni dhe pluhuri thjesht nuk mund të kalojnë nëpër mjekrën tuaj. Mjekra, gjithashtu, ju mbron nga era dhe mban lagështinë e lëkurës, duke ju bërë kështu më të ri dhe më të freskët.

Përveç kësaj, heqja e mjekrës është shkaktar kryesor i përdridhjes së qimeve përbrenda lëkurës, në anën tjetër, nëse keni mjekër ju nuk keni pse të shqetësoheni për aknet.

Transmetohet nga Ebu Hurejra se Pejgamberi alejhis-selam ka thene:” Shkurtoni musatqet dhe leshoni mjekrrat; (e me kete) kundershtoni zjarrputistat”. Transmetojnë. Muslimi, Bejhekiu, Ahmedi dhe te tjeret.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0