NJË MESAZH PËR BURRAT E MARTUAR!

HomeArtikuj

NJË MESAZH PËR BURRAT E MARTUAR!

Autor. Nëse dëshiron që ta plotësosh imanin tënd, atëherë mundohu ta pērsosësh moralin dhe të sillesh mirë me gruan tënde. I Dër

Plus 10 shtëpi për familjet në nevojë në Podujevë.
Pyetje: Kam probleme me namazin e sabahut, po shoh në ëndërr sikur po e fali…
Subhanallah A e dini cila ka qënê Xhenazja më e madhe e kohërave?

Autor.

Nëse dëshiron që ta plotësosh imanin tënd, atëherë mundohu ta pērsosësh moralin dhe të sillesh mirë me gruan tënde.

I Dërguari i Allahut (sal-Allahu alejhi ve selem) thotë:

“Besimtarët me besim më të plotë janë ata të cilët e kanë përsosur moralin, dhe më i miri prej jush është ai i cili më së miri sillet me gruan e tij.” Tirmidhiu Hasen Sahih.

Ai që nuk sillet mirë me gruan nuk ka mundësi që të jetë besimtar i mirë, Allahu na përmirësoftë.

Përshtati: Hoxhë Ismail Asllani

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0