Nipi i vendos kamera për të zbuluar se ç’ndodh në dhomë, veprimi i gjyshes lë pa fjalë të riun!

HomeArtikuj

Nipi i vendos kamera për të zbuluar se ç’ndodh në dhomë, veprimi i gjyshes lë pa fjalë të riun!

Nipi i vendos kamera për të zbuluar se ç’ndodh në dhomë, veprimi i gjyshes lë pa fjalë të riun Një video e shpërndarë në Facebook nga një i

T’u japësh ujë të tjerëve, kjo është vepër e porositur nga Muhammedi!
Veprat e mira janë!
SubhanaAllah, mushkonja ka 100 sy, 3 zemra Shiko argumentet e Allahut që la tek mushkonja!

Nipi i vendos kamera për të zbuluar se ç’ndodh në dhomë, veprimi i gjyshes lë pa fjalë të riun

Një video e shpërndarë në Facebook nga një i ri është bërë virale nga reagimi i gjyshes sapo nipin e saj e zë gjumi. Të dy në një dhomë, nipi shtrihet në divan dhe e zë gjumi, fill pas kësaj gjyshja ngrihet dhe e mbulon. Por, duke qenë se divani është i ngushtë, gjyshja kujdeset që i nipi ose jorgani të mos i bjerë në tokë duke i vendosur afër edhe dy tavolina të vogla.

Sigurisht që i riu ka qenë koshient për dashurinë e gjyshes, por gjithçka e ka filmuar për ta shpërndarë me të tjerët si një mesazh: duajini gjyshet!

Nuk dihet me saktësi se ku është filmuar videoja, por një gjë është e sigurtë, kjo video të gjithëve na sjell ndërmend një fragment dashurie nga gjyshja jonë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0