Ngjarje Tronditese Ndëgjone Beri Kete Veper Me Nenen E Tij Dhe Per 40 Vite Nuk Ju Pranua Haxhi?!

HomeVideo

Ngjarje Tronditese Ndëgjone Beri Kete Veper Me Nenen E Tij Dhe Per 40 Vite Nuk Ju Pranua Haxhi?!

Ngjarje tronditese! Beri kete veper me nenen e tij dhe per 40 vite nuk ju pranua Haxhi…! Shikojeni video Teolog Elvis Naçi Lajmipress.info

Allahu mallkon ata qe bejn keto 4 vepra!!!
Mos u nxito ne kerkimin e duas dhe mos e braktis ate!
Pyetje:Si behet tesbihu me doren e majte apo te djathten?

Ngjarje tronditese! Beri kete veper me nenen e tij dhe per 40 vite nuk ju pranua Haxhi…!

Shikojeni video

Teolog Elvis Naçi

Lajmipress.info

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0