Nëse dikujt i janë mbyllur rrugët e jetës, ky person ka nevoj për dikë i cili do ta mësojë se si t’i ri-hapë ato përseri!

HomeArtikuj

Nëse dikujt i janë mbyllur rrugët e jetës, ky person ka nevoj për dikë i cili do ta mësojë se si t’i ri-hapë ato përseri!

Nëse dikujt i janë mbyllur rrugët e jetës, ky person ka nevoj për dikë i cili do ta mësojë se si t’i ri-hapë ato përseri! Nëse diku

Kuryeredaktrori i gazetës gjermane: Nuk do të kishte internet pa El-Havarizmin!
Sot, në varrezat e fshatit Gaçkë të Ferizajt u varros mulla Bujar ef. Hasani!
Ka thënë Muhammedi ﷺ: Do të vijë koha kur njerëzimi do të ketë pamjen e njeriut, por zemrat sikur të ujqërve…

Nëse dikujt i janë mbyllur rrugët e jetës, ky person ka nevoj për dikë i cili do ta mësojë se si t’i ri-hapë ato përseri!

Nëse dikujt i janë mbyllur rrugët e jetës, ky person ka nevoj për dikë i cili do ta mësojë se si t’i ri-hapë ato përseri!Nëse dikujt i janë hapur shumë rrugë të jetës ndërsa ai nuk dinë se nga cila të shkojë, ai ka nevoj për dikë i cili do ta mësojë se si ta përzgjedh dhe ta gjej rrugën e duhur.

Thjeshtë ti ke nevojë për njerëz që të këshillojnë drejt, sepse vetëvetja jo çdoherë t’i jep përgjigjet e duhura!Yll Avdijaj

Lajmipress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0