Nëna ime e sëmurë ka shkuar tek një Magjistar (pyetje)?

HomeVideo

Nëna ime e sëmurë ka shkuar tek një Magjistar (pyetje)?

Nëna ime e sëmurë ka shkuar tek një Magjistar (pyetje)?

Surja qe duhet te lexosh ne naten dhe diten e xhuma!
Pyetje:A lejohet ndërhyrja e prindit në martesë tek fëmiu?
Mos u merr me gabimet e te tjereve dhe mos i pergojo te tjeret!

Nëna ime e sëmurë ka shkuar tek një Magjistar (pyetje)?

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0