Në të vërtetë sytë nuk verbërohen, por verbërohen zemrat…

HomeArtikuj

Në të vërtetë sytë nuk verbërohen, por verbërohen zemrat…

“… në të vërtetë sytë nuk verbërohen, por verbërohen zemrat në kraharor..” (El-Haxh, 46). Disa njerëz kanë sy të shëndosh dhe shikim të mpr

Kur ndjen dhimbje në trup si duhet te veprosh?
Bashkëshorti i udhëzuar!
Optimizmi i vërtetë

“… në të vërtetë sytë nuk verbërohen, por verbërohen zemrat në kraharor..” (El-Haxh, 46).

Disa njerëz kanë sy të shëndosh dhe shikim të mprehtë, por me to nuk shikojnë atë që duhet të shohin, as e kuptojnë atë që e shohin, sepse nuk posedojnë një zemër të devotshme.

Ata shohin pamjen e jashtme të gjërave, mirëpo nuk mund ta kuptojnë thelbin e tyre, kështu që do të gjesh shumë njerëz të verbër që kanë pamje më të qartë se ata.

Verbëria e vërtetë nuk është verbëria e syve por verbëria e zemrës.

Mesazhe kuranore

A. D. Islampress…..

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0