Në këto fshatra të Opojës nuk shitet alkooli, nëse dikush e thyen këtë traditë pason ‘dënimi’

HomeLajme

Në këto fshatra të Opojës nuk shitet alkooli, nëse dikush e thyen këtë traditë pason ‘dënimi’

Në fshatin Bresanë e Kuklibeg të Opojës, për më shumë se 60 vite nuk shiten pijet alkoolike. E për këtë, banorët kanë një arsye. Mos konsumimin e alkoolit banorët e kanë trashëguar qysh nga kohët e mëparshme. E habitshme është se për të gjithë ata që blejnë alkool, ka edhe “dënime”. Lajmipress

Shpërthim i madh në Zagreb
Përjashtohet nga shkolla një vajzë me mbulesë, imami kosovar thirrje urgjente Kurtit!!!
Mes varfërisë dhe sëmundjes! Familja nga Kumanova rrezikon të mbetet pa shtëpi

Në fshatin Bresanë e Kuklibeg të Opojës, për më shumë se 60 vite nuk shiten pijet alkoolike.

E për këtë, banorët kanë një arsye. Mos konsumimin e alkoolit banorët e kanë trashëguar qysh nga kohët e mëparshme.

E habitshme është se për të gjithë ata që blejnë alkool, ka edhe “dënime”.

Lajmipress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0