Ndihmë urgjent 37 vjeçar nga  Prizreni Kerkon ndihme

HomeArtikuj

Ndihmë urgjent 37 vjeçar nga Prizreni Kerkon ndihme

Ndihmë urgjente! Muhamed Hamzaj nga Prizreni, 37 vjeçar, aktulisht muezin në xhaminë ‘Omeri r.a.’, në Prizren është sprovuar me një sëmundje

Katër gjëra e shtojnë rizkun!
Fale gjithnjë me xhemat namazin e sabahut dhe atë të jacisë!
Nese gjen nje shok te till mos humb ate por shoqerohu me të !

Ndihmë urgjente!

Muhamed Hamzaj nga Prizreni, 37 vjeçar, aktulisht muezin në xhaminë ‘Omeri r.a.’, në Prizren është sprovuar me një sëmundje të rëndë. Pas vizitës mjekësore në Turqi, mjekët, dje më datë 23.02.2022 kanë konstatuar se duhet t’i nënshtrohet operimit sa më shpejtë që është e mundur.
Aktualisht gjendet në trajtim mjekësor në Turqi, ndërsa shpenzimet e intervenimit për shërimin e tij kapin një shumë prej 32.000$ (tridhjetëedymijë dollar).

Me këtë rast, KBI-Prizren, kërkon ndihmën e bamirësve dhe të gjithë atyre që kanë mundësi, që të kontribuojnë me mjetet e tyre për ta ndihmuar Muhamedin, baba i dy fëmijëve.

Kontributet mund të deponohen:
– Direkt në zyret e KBI-Prizren (8-15);
– Keshilli i Bashkesis Islame-Prizren, Banka Kombetare Tregtare (BKT) 1911642445031143

Zoti ju shpërbleftë dhe ju shtoftë mirësitë akoma më shumë!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0