Ndahen çelësat për 149 shtëpi të reja nga Halil Kastrati?!

HomeLajme

Ndahen çelësat për 149 shtëpi të reja nga Halil Kastrati?!

Përvjetoret e organizatave shënojnë kontributet dhe projektet e realizuara, Ne si Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit me rastin e shënimit të 12 vjet

Halil Kastrati sot hap kuzhinën popullore në qytetin e Prishtinës
Video e parë nga aksidenti në të cilin humbën jetën 46 shtetas të Maqedonisë së Veriut
Shpërthim i madh në Zagreb

Përvjetoret e organizatave shënojnë kontributet dhe projektet e realizuara, Ne si Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit me rastin e shënimit të 12 vjetorit të shoqatës tonë, para shumë mysafirëve dhe dashamirëve të shoqatës tonë në hapësirat e shtëpisë së të moshuarve, prezantuam dhurimin e 148 shtëpive dhe 1 banesë ( Gjithësej 149 )si dhe projektet e shumta që do të realizohem në të ardhmen.

Manifestimi dhe shënimi i kësaj date sa na bënë krenar po aq edhe më shumë përgjegjës dhe vigjil.

Bamirës, Zoti kurrë mos ju humbtë!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0