NASA, bazë sekrete në Hënë?

HomeUncategorized

NASA, bazë sekrete në Hënë?

nasa Google ka publikuar imazhe të reja të Hënës ne baze te se cilave spekulohet se në sipërfaqen e saj mund të ndodhet edhe baza sekrete e

Pyetje:Vëzhgimi i kolegëve dhe shkrimi i raporteve për ta a hyn nën titullin e spiunimit që është i ndaluar?
Pyetje:Si të veprojmë që Islami të zërë vend në zemrat e njerëzve?
Vihet gurthemeli i xhamisë së re në Gjilan!

nasa

Google ka publikuar imazhe të reja të Hënës ne baze te se cilave spekulohet se në sipërfaqen e saj mund të ndodhet edhe baza sekrete e NASA-s.
Në fakt, imazhet tregojnë ndërtesa të papërcaktuara mbi 9 metra, të cilat janë rregulluar në formën e grilave.

Sipas “Sun”, menjëherë kanë filluar spekulimet se fjala është për bazën e NASA-s në Hënë.
Megjithatë, ekspertët demantojnë euforinë e shkaktuar, duke argumentuar se ka shumë të ngjarë se fjala është “për paqartësi në imazhet satelitore”. /zhurnal/

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0