Muhammedi ﷺ ka thënë: do flasin Ruvejbidhat, por kush janë ata?

HomeArtikuj

Muhammedi ﷺ ka thënë: do flasin Ruvejbidhat, por kush janë ata?

Autor. Transmeton Ebu Hurejra Allahu qoftë i kënaqur prej tij se Pejgamberi alejhi selam ka thënë: ” Vërtet do të vijnë vitet mashtruese, i

NJË MESAZH PËR BURRAT E MARTUAR!
Një shembull i rrallë, shkenctarja shqiptare e mjekësisë bërthamore, Prof.Dr. Egesta Lopci!
Garimi në kryerjen e veprave te mira

Autor.

Transmeton Ebu Hurejra Allahu qoftë i kënaqur prej tij se Pejgamberi alejhi selam ka thënë: ” Vërtet do të vijnë vitet mashtruese, i vërtetohen fjala genjeshtarit e përgënjeshtrohet i sinqerti, i besohet fjala tradhëtarit e përgënjeshtrohet besniku, e flasin Ruvejbidhat !

I thamë : O Pejgamberi i Zotit e kush janë Ruvejbidat ? Ai tha : Njerëzit mendjelehtë që japin këshilla për çështje e rëndesishme të të gjithë popullit . ”

Trasmeton Ibnu Maxheh dhe e ka berë Hasen Shejh Albani

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1