Mrekullia e Kuranit në flokë që thinjen apo zbardhen!

HomeArtikuj

Mrekullia e Kuranit në flokë që thinjen apo zbardhen!

Autor. Në kohët e kaluara, njerëzit mendonin se qimet e bardha shfaqen vetëm me pleqërinë. Sot ne e dimë se nuk është e vërtetë. Flokët mun

A lejohet leximi i Kuranit për prindërit?
Shikimi i pornografis shkakton helm ne trup shkenca verteton ajetin e Kuranit!
Gjykimi i lyrjes së qerpikëve me rimel dhe abdesi.

Autor.

Në kohët e kaluara, njerëzit mendonin se qimet e bardha shfaqen vetëm me pleqërinë. Sot ne e dimë se nuk është e vërtetë. Flokët mund të zbardhen në çdo moshë. Tmerret tronditëse dhe të rënda mund ta kthejnë ngjyrën e flokëve në gri/të bardhë apo thinjur.

Kjo dihej kohët e fundit, por kjo ishte e njohur në Kuran më se 1400 vjet më parë.

Dita e ringjalljes mund të bëjë që flokët e fëmijëve të zbardhen për shkak të ashpërsisë së tmerreve të saj.

Kur ngjan te fëmijët do të thotë se shkaku nuk është pleqëria.

Ne e dimë se tronditja mund t’i zbardhë flokët edhe për fëmijët:

Nga Surja El-Muzzammil, Vargu 17:

17. Qysh do të mbroheni ju, nëse mbeteni jobesimtarë, Ditën në të cilën fëmijët do të thinjen?

Atëherë si mundet, nëse vazhdoni të mos besoni, të shpëtoni veten nga një Ditë që do t’i bëjë fëmijët flokëbardhë?

Si mund ta ketë ditur një njeri, Muhammad ﷺ, i cili ka jetuar 1400 vjet më parë se Flokët nuk kanë nevojë për pleqëri që të bëhen Gri?

Ai nuk dinte as të lexonte as të shkruante kështu që definitivisht nuk e kompozoi vet Kuranin. Me të vërtetë, nuk ka dyshim se Kurani është fjala e Allahut që është Zot I botëve.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0