MOTËR MARTOHU ME KËTË DJALË!!

HomeArtikuj

MOTËR MARTOHU ME KËTË DJALË!!

Nëse ta kërkon dorën një djalë, i cili, ka moral dhe ka fe, martoje! Nëse ta kërkon dorën një djalë, i cili, me nënën dhe me motrën e vet sil

Dhe Kush e thotë këtë lutje 4 herë, Allahu do ta shpëtojë atë ditë nga Zjarri.”
Islami i parapriu shkencës: Pastërtia e macës dhe papastërtia e qenit!
Pranimi i veprave dhe ibadeteve nga ana e Allahut, bëhet i mundur vetëm me plotësimin e dy kushteve:

Nëse ta kërkon dorën një djalë, i cili, ka moral dhe ka fe, martoje!

Nëse ta kërkon dorën një djalë, i cili, me nënën dhe me motrën e vet sillet si me mbretëresha, martoje!

Nëse ta kërkon dorën një djalë, i cili, me të miturin sillet si të jetë baba i tij, martoje!

Nëse ta kërkon dorën një djalë, që e fal namazin nga frika e llogarisë para Allahut, e jo nga frika e njerëzve apo nga humbja e reputacionit, martoje!

Nëse ta kërkon dorën një djalë, i cili, e do mbulesën tënde, dhe është i kënaqur të ketë për grua, para se të sheh të zbukuruar me kozmetikë, martoje!

Nëse ta kërkon dorën një djalë, i cili, e do namazin e natës, martoje!

Nëse ta kërkon dorën një djalë, i cili, qan se një fëmijë mbetet jetim, martoje!

Nëse ta kërkon dorën një djalë, i cili, pikëllohet për gjendjen e muslimanëve, martoje!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU
LajmiPress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0