Mos u trishto! Ai Zoti yt nuk i mbyll një derë robit të tij pa i hapur dy të tjera. ndaj bej durim!

HomeVideo

Mos u trishto! Ai Zoti yt nuk i mbyll një derë robit të tij pa i hapur dy të tjera. ndaj bej durim!

Mos u trishto! Ai Zoti yt nuk i mbyll një derë robit të tij pa i hapur dy të tjera. ndaj bej durim! Xhamitë e Kosovës…

Ilahia e re “Nana n’shpi t’pleqve!” nga Adem Ramadani
Ngjarje Tronditese Ndëgjone Beri Kete Veper Me Nenen E Tij Dhe Per 40 Vite Nuk Ju Pranua Haxhi?!
Ibën Tejmiju dhe metoda e dijes dhe drejtësisë!

Mos u trishto! Ai Zoti yt nuk i mbyll një derë robit të tij pa i hapur dy të tjera. ndaj bej durim!

Xhamitë e Kosovës…

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0