Mos u nxito ne kerkimin e duas dhe mos e braktis ate!

HomeVideo

Mos u nxito ne kerkimin e duas dhe mos e braktis ate!

Mos u nxito ne kerkimin e duas dhe mos e braktis ate!

E adhuroj Zotin per 300 vite por shiko se si e sprovoj Zoti ate!
O ti i sprovuar – DURO! Degjoje kete ligjerate dhe meso rreth shperblimeve qe te presin
Dashuria ndaj Allahut!

Mos u nxito ne kerkimin e duas dhe mos e braktis ate!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0