Mos u merr me gabimet e te tjereve dhe mos i pergojo te tjeret!

HomeVideo

Mos u merr me gabimet e te tjereve dhe mos i pergojo te tjeret!

Mos u merr me gabimet e te tjereve dhe mos i pergojo te tjeret.

PrindĂ«rit e tu janĂ« nĂ« VARR por…? – Mos e le pa e dĂ«gju kĂ«tĂ« kĂ«shillĂ«!!!
Rregullat e këndimit i ezanit dhe ikametit foshnjës të posalindur!
Pyetje:A e ke dëgjuar këtë tregim?

Mos u merr me gabimet e te tjereve dhe mos i pergojo te tjeret.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0