Mos e shani gjelin kur kendon!

HomeArtikuj

Mos e shani gjelin kur kendon!

“Mos e shani gjelin sepse ju zgjon për namaz”. Ebu Davudi, hadith i saktë Thotë Hulejmiu në komentin e këtij hadithi: Ky hadith është a

MashAllah, Ja sa eshte madhesia e tije Kur’ani më i madh prej druri në botë tërheq me mijra turistë ?
Ky është muslimani i vërtetë!
I ngjitet dora për xhenazen duke Ia larë xhenazen,(VIDEO) ngjarje e vërtetë!

“Mos e shani gjelin sepse ju zgjon për namaz”.

Ebu Davudi, hadith i saktë

Thotë Hulejmiu në komentin e këtij hadithi:
Ky hadith është argument se nuk duhet sharë apo nënçmuar ai nga i cili kemi përfitime, përkundrazi duhet nderuar dhe respektuar.

Nëse gjelin s’duhet sharrë sepse prej tij përfitojmë atëherë çka duhet bërë me ata që na mësojnë të mirat e fesë?!

Suad Shabani

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0