Mos e ler punen e sotme per neser!!!

HomeUncategorized

Mos e ler punen e sotme per neser!!!

Te keshilloj! Kur te gdhihesh mos e vono punen e mire per ne mbremje duke thene “kete pune do e bej ne mbremje”. Jo! Por nxito me te dhe

Dita e Xhuma (E Premte) përmban një orë në të cilën Iutja (Duaja) është e pranuar, kur është ajo ?!
NAMAZI I NATËS!
Prekëse kjo ka ndodhur sot !

Te keshilloj!

Kur te gdhihesh mos e vono punen e mire per ne mbremje duke thene “kete pune do e bej ne mbremje”.
Jo!
Por nxito me te dhe veproje, se ndoshta ti nuk e arrin mbremjen….

Dhe kur te ngrysesh mos e vono punen dhe pendimin per ne mengjes, se ndoshta ti nuk e arrin mengjesin. Ngase ty nuk te takon vetem se ai moment ne
te cilen gjendesh (dhe s’e di nese do jetosh me pas).

Prandaj nxito dhe mos e vono:

-punen e mire,

-pendimin

-dhe kerkim faljen (istigfarin) per nje kohe/moment tjeter. [1]

[1] Prej fjaleve te Shejh Salih El-Feuzanit (Allahu e ruajtte!)

Lajmipress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0