Mos e ler pa e ndegju këtë!

HomeArtikuj

Mos e ler pa e ndegju këtë!

Autor Prej duave (lutjeve) që bete Profeti (alejhi selam) ishin edhe këto fjalë: “O Zot!Kërkoj të më ruash nga fqinji i lig.Nga gruaja që i

Prej besimit është edhe të duash për vëllanë tënd (të fesë, musliman) atë që dëshiron për vetveten!
Cilësitë e shkronjave të Kuranit!
JU LUTEM SHPERNDAJENI PAFUND! Prishe sihrin me kete metode, sado i vjeter qe te jete.

Autor

Prej duave (lutjeve) që bete Profeti (alejhi selam) ishin edhe këto fjalë: “O Zot!Kërkoj të më ruash nga fqinji i lig.Nga gruaja që i thinjë flokët e mia para se t’u vijë koha.Prej fëmijës që kërkon të jetë epror.Nga ajo pasuri që mund të bëhet dënim për mua dhe nga shoku dredhak, që sytë e tij më shohin dhe zemra e tij përgjon.Nëse sheh një të mirë tek une e gropos, e nëse sheh një të keqe e përhap.”Silsileh Sasihah, nr 3137

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: