Merre një palltë nëse ke ftohtë?!

HomeUncategorized

Merre një palltë nëse ke ftohtë?!

🔴 Muri i mirësisë - Suedi 🥰 | Aty shkruan: "Merre një palltë nëse ke ftohtë, lëre një nëse dëshiron ta ndihmosh dikë"…! 🔴 Muri i mirë

Thatësi në mes të dimrit!
Rukje për fëmijë:” Nëse qan, mësysh, nuk fle gjumë , nuk pin , nëse trembet.
Pyetje:Vëzhgimi i kolegëve dhe shkrimi i raporteve për ta a hyn nën titullin e spiunimit që është i ndaluar?

🔴 Muri i mirësisë – Suedi 🥰 | Aty shkruan:

“Merre një palltë nëse ke ftohtë, lëre një nëse dëshiron ta ndihmosh dikë”…!

🔴 Muri i mirësisë – Suedi 🥰 | Aty shkruan: “Merre një palltë nëse ke ftohtë, lëre një nëse dëshiron ta ndihmosh dikë”. 🌨❄

Merre një palltë nëse ke ftohtë, lëre një nëse dëshiron ta ndihmosh dikë”…!

Merre një palltë nëse ke ftohtë, lëre një nëse dëshiron ta ndihmosh dikë”…!

Lajmipress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0